Новости

 
25 вересня 2020

Придбати комерційні, вантажні автомобілі та автобуси можна в лізинг за ставкою від 0,01% річних!

У Торгово-сервісній мережі АІС, в рамках спільної партнерської програми з лізинговою компанією ULF Finance, покупці юридичні особи та СПД, можуть придбати комерційні авто УАЗ, комерційні та вантажні автомобілі ГАЗ та автобуси ПАЗ в лізинг від 0,01% річних (вказані умови при 60% першому внеску і терміну договору 12 міс.).* Валюта фінансування - гривня, без валютної прив'язки до курсу. Мінімальний перший внесок від 30%. Максимальний термін кредитування 36 місяців. Є можливість вибору виду графіка погашення.

Переваги фінансового лізингу для юридичних осіб:

- Автомобіль знаходиться на балансі організації.
- Клієнт має право викупу автомобіля в кінці терміну договору.
- На автомобіль нараховується амортизація, всі платежі відносяться на валові витрати.
- Отримання кредиту з ПДВ на повну вартість автомобіля при передачі.
- Збільшується балансова вартість основних фондів.
- У бухгалтерському обліку операція відображається як покупка.
- Клієнт отримує готовий до експлуатації автотранспорт: зареєстрований, з оплатою державних податків таі зборів, застрахований КАСКО і ОСАГО. Ці першочергові витрати включаються до графіку платежів та розподілені рівномірно на весь термін фінансування.
- Клієнт отримує асистанську підтримку від ULF Finance: консультаційний центр 24/7 по всій Україні, врегулювання страхових випадків, запис на ТО і ремонт.
- Клієнт має можливість вибору альтернативного варіанту рішення після закінчення терміну лізингу: від продовження періоду фінансування до переуступки договору третій особі.

Відзначимо, що автомобілі ГАЗ, УАЗ та ПАЗ залишаються одними з найдоступніших як за ціною, так і за вартістю володіння. Надійні та економічні двигуни, низька вартість запчастин і послуг сервісу, дозволяють отримати найбільш оптимальні витрати по експлуатації.

До покупки за акційною лізинговою програмою доступний весь модельний ряд автомобілів ГАЗ, УАЗ і ПАЗ:

- Комерційні автомобілі «ГАЗель Бізнес» - в бортовому виконанні (одинарна або дубль кабіна, стандартне або подовжене шасі), а також у вигляді суцільнометалевого фургона (Промтоварний фургон, Термічний фургон, Хлібний фургон).
- Середньотонажні автомобілі «ГАЗ 3309» - самоскид та паливозаправник.
- Комерційні повнопривідні автомобілі УАЗ в версіях: суцільнометалевий вантажний або вантажопасажирський фургон, мікроавтобус.
- Пасажирські автобуси ПАЗ.

Також, авто доступні до покупки в Кредит. **

ULF Finance - це лізингова компанія, яка займається фінансуванням авто, обладнання та спецтехніки. На ринку України з 2011 року.

Разова комісія від вартості предмету лізингу 3%.

Більш детальну інформацію про умови придбання автомобілів ГАЗ, УАЗ, ПАЗ в Лізинг, послуги та діючих акційні пропозиції можна дізнатися на сайтах: https://gaz.ua/, https://uaz4x4.com.ua/, https://paz.ais.ua/, https://ais.ua/, а також за телефоном інформаційної лінії Групи компанії «АІС»: 0-800-500-205 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).

* Послуги лізингу надає ТОВ «УЛФ-ФІНАНС». Розпорядження №454 від 02.03.2017р. Детальні умови акційної лізингової програми уточнюйте у менеджерів з продажу.
** Послуги кредитування здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування уточнюйте у продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка