Новости

 
17 вересня 2020

В торгово-сервісній мережі АІС стартували продажі Газель Бізнес!

До покупки пропонуються нові комерційні автомобілі ГАЗ:

Газель Бізнес Борт - вартістю від 499 700 грн*

Газель Бізнес Борт (дубль-кабіна) подовжена база - вартістю від 546 000 грн *

Пропоновані до покупки автомобілі мають вантажопідйомність до 1,5 т., Обсяг вантажу, що перевозиться 9,5-13м?, обладнані чотирициліндровим, рядним, чотиритактним бензиновим двигуном EVOTECH з комплексною мікропроцесорною системою управління уприскуванням палива та запаленням, об'ємом 2,7 л. та потужністю 106 к.с.

Двигун EVOTECH - спільна розробка з Tenergy - провідною компанією з розробки та інжинірингу силових агрегатів з Південної Кореї. Конструкції та настройки двигуна забезпечують його високу ефективність для використання на легких комерційних автомобілях, в тому числі з газовим обладнанням. Витрата палива від 9,8 л. на 100 км.

ГАЗель Бізнес Борт - нове покоління найбільш відомого та масово використовуваного в Україні вантажного автомобіля. Він поєднує в собі поліпшені показники надійності, безпеки, комфорту та збільшений робочий ресурс. Вигідно відрізняється низькою вартістю володіння та високою ремонтопридатністю.

Серед основних переваг моделі варто відзначити:

- висока надійність всієї конструкції;
- робота з критичним навантаженням;
- ходова частина забезпечує прохідність, маневреність, плавність ходу;
- платформа з тристороннім розвантаженням - скорочує час завантаження / розвантаження вантажу;
- шасі дозволяє зробити більше 100 варіантів надбудов.

При розробці в автомобіль внесено понад 20 конструктивних та 130 виробничо-технічних змін. Ресурс автомобіля збільшений до 400 тис. км. Особливістю є оцинкований кузов та додаткова антикорозійна обробка рами і вантажної платформи.

Авто доступні до покупки в Кредит, Лізинг, а також в Трейд-Ін.

Також, нагадаємо, що в Торгово-сервісній мережі АІС доступна послуга установки ГБО.

Авто в наявності на складі та доступні до покупки в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні.

Гарантія 2 роки або 80 000 км (що настане раніше).

Більш детальну інформацію про автомобілі ГАЗ можна дізнатися на сайтах http://www.gaz.ua, www.ais.ua, а також за телефоном інформаційної лінії Групи компанії «АІС»: 0-800-500-205 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).

* Вказані мінімальні ціни за одиницю товару за станом на 17 вересня 2020 року! Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатися до продавця.
** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка